Välj en sida
Hur får jag tillgång till den nedladdningsbara produkten som jag köper?
En länk kommer att skickas till den E-postadress som du anger vid köpet. När du klickar på länken så startas nedladdning av produkten. När nedladdningen av ljudfilen är klar kan du klicka på den för att spela upp.
Hur gör jag för att lyssna på det som jag har köpt?
Efter betalningen skickas en länk till den E-postadress du uppgivit vid köpet. När du klickat på länken och laddat hem ljudfilen så behöver du ha ett program i din enhet (mobil, surfplatta eller dator) som sköter själva uppspelningen av filen. Formatet på ljudfilen är mp3, vilket är ett standardformat för ljud på webben och i musikspelare.

Program för att spela upp ljudfiler brukar finnas förinstallerat på alla enheter som säljs idag. Oftast finns det till och med flera program på samma enhet som kan spela upp ljud. T ex iTunes för Mac OS eller Mediaspelaren på Windows. Om du har en mobil kan du t ex kunna spara en ljudfil i en app som heter Dropbox. Det är ett program där du kan spara filer i olika mappar. Där kan du också välja att klicka på en direkt på en ljudfil för att lyssna.

Här kan du se en kort instruktion på youtube (Engelska) hur man gör på iPhone.

Länk till Dropbox.com till dator

Länk till Dropbox på Appstore till iPhone

Länk till Dropbox på Google Play till Android

 

Kan man ladda hem det man köpt på nytt?
Ja, det går att ladda ner produkten upp till fem gånger i 400 dagar efter köptet  om det är så att du tappar bort eller på annat sätt förlorar filen.
Jag har problem med att ladda ner och behöver hjälp!
Vi rekommenderar en bredbandsanslutning som har minst 10mbit i nedladdningshastighet för att det inte ska ta så lång tid att ladda hem men det går naturligtvis bra med lägre hastigheter också. Om du har en dålig anslutning till internet som ibland förlorar anslutningen finns risken att nedladdningen måste börja om. Vi rekommenderar då att byta till ett bättre bredband eller att kontakta din bredbandsleverantör för att avhjälpa problemen.

En meditationsfil som är ca en timme lång brukar ta ca 1-10 minuter att ladda hem beroende på hur bra din anslutning är. Om det är på en mobil med lite sämre täckning kan det ta längre tid.

Vid tekniska problem att ladda ner trots ett en bra bredbansanslutning så går det bra att kontakta oss. VI svarar normalt inom 24 timmar.

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter, hur gör jag?
  1. Börja med att försöka minnas vilken e-postadress du använde vid registreringen.
  2. Gå till “Logga in” och  klicka på texten “glömt lösenord”.
  3. Ange e-postadressen och klicka på “återställ lösenord”
  4. Ta emot meddelandet om hur du återställer lösenordet och följ instruktionerna

Ibland kan det vara så att köpet gjorts som “gäst/guest” vilket är ett läge då inget konto på A-Mysical-Journey skapas. Det betyder att dina uppgifter inklusive e-postadress inte lagras i något kundkonto. Om man då försöker använda funktionen “Glömt lösenord” så kommer den att meddela att din e-postadress inte finns registrerad. Du kan då lösa problemet genom att köpa en gratisprodukt för att dina uppgifter ska sparas i ett kundkonto.

Om det är så att du tidigare har köpt produkter som “gäst/guest” och nu inte har tillgång till nedladdning av dessa via hemsidan så kan du meddela oss efter att du gjort din registrering av ett gratisköp. Vi kan då koppla ihop dina köp som du gjort tidigare med ditt nya konto som du skapat.

Kan jag reklamera eller ångra ett köp av ljudfil?
På nedladdningsbara mp3-filer som levererats finns ingen ångerrätt eftersom de är en typ av vara som inte kan återlämnas. Vi rekommenderar därför att provlyssna innan köp för att få en så bra uppfattning som möjligt om vad ljudfilen innehåller. Alla produkter har en funktion för att provlyssna inne i webbutiken.

 

Hur stora är ljudfilerna? Tar det lång tid att ladda hem?
Det är lite olika hur mycket stora filerna är. De flesta etapper är ca 80-90 Mb stora. Alla låtar tillsammans på “The songs” tar ca 170Mb.

Med en bredbandsanslutning tar det under en minut att ladda hem ca 100 Mb. Det beror på hur snabb bredbandsanslutning du har. Om hemladdning görs mobilt via telenätet på en smartphone/surfplatta vill vi påminna om att hastigheten kan bli väldigt låg om det är dåliga mottagningsförhållanden. Täckningen har stor betydelse för hastigheten.

 

Kan det bli dyrt att ladda hem på min smartphone/surfplatta?
Surfmängden på ditt abonnemang påverkas med motsvarande storleken på filerna. Kontrollera så att ditt abonnemang har tillräcklig surfmängd per månad innan du påbörjar hemladdning för att undvika att surf på mobilen tar slut för fort. Oftast är det inga problem då surfmängden brukar vara 2Gb per månad eller mer. Men vi rekommenderar alltid att undersöka detta innan man börjar ladda hem via smartphone/surfplatta. Ännu viktigare är det om du är utomlands och har en högt pris för surf. Vi rekommenderar att undersöka kostnaderna som det innebär för ca 100 Mb eller mer innan nedladdningen.
Jag kan inte skicka mitt meddelande här nedanför, vad gör jag för fel?
De fält som inte får vara tomma måste fyllas i och det behöver vara en giltig e-postadress.

Längst ner finns ett litet fält till vänster om “Skicka-knappen” som också måste fyllas i för att meddelandet ska kunna skickas. Du behöver ange ett svar på den enkla beräkningen i rutan innan du klickar på skicka. Detta är för att undvika att robotprogram går in på sidan och skickar skräp-post, vilket tyvärr är vanligt på internet.

När får jag ett svar på min fråga?
Normalt besvarar vi frågor inom 24 timmar.
Varför får jag inget svar? VIlken typ av frågor kan jag ställa här?
Det går bra att ställa alla typer av frågor som är relaterat till köp och/eller nedladdning av produkterna. Vi förbehåller oss rätten att inte svara på frågor som har med andra ämnen att göra.

Support

8 + 11 =