Om oss

A Mystical Journey är skapad av Kajsa Ingemarsson och Staffan Bond Westfält. De möttes i samband med inspelningen av en serie meditationer våren 2016. Detta första samarbete gav mersmak och ledde dem att pröva konceptet live. Ur dessa tillfällen, och de starka reaktioner meditationerna gav upphov till, föddes sedan idén om A Mystical Journey. Projektet sjösattes våren 2017, och närmare tvåhundra personer deltog i premiärturen då de sex första meditationerna skapades. Sedan dess har projektet utvecklats och fler meditationer tillkommit.

Hemsidan, där resan nu öppnas för alla som är intresserade av personlig utveckling på djupet, lanserades 2018. Här kan du läsa en intervju om A Mystical Journey!

Kajsa Ingemarsson

Med bakgrund som manusförfattare, skådespelare och programledare inom radio och tv, debuterade hon som romanförfattare 2002. Efter succéer som Små citroner gula, Lyckans hjul och Någonstans inom oss bytte hon 2013 inriktning på sitt författande med boken Den magiska gnistan som åren därpå följdes av Modern mystik och Hjärtats väg; en trilogi för den moderna sökaren som är intresserad av personlig utveckling långt från dagens ytliga quick fix-lösningar. Böckerna är läsning för den som söker näring för själen, som vill finna sig själv på riktigt och som vill ta sitt skapande till nya nivåer.  

Som inspiratör inom områdena modern mystik, personlig utveckling och esoterisk visdom är Kajsa idag också verksam som föreläsare och meditationsguide, samt har de senaste åren lett ett flertal resor och retreater både i Sverige och utomlands.

www.kajsaingemarsson.nu

Staffan Bond Westfält

Gitarrist, musiker, låtskrivare och producent uppvuxen i Härjedalen där han tidigt valde yrkesinriktning. Efter musikgymnasium har han spelat professionellt i många år och i olika konstellationer. Dels i egna band, men också tillsammans med många kända artister. Han har även skrivit musik åt svenska och internationella artister. De senaste åren har han breddat sin verksamhet och producerar nu i egen studio också ljudböcker, meditationer och kurser inriktade på mindfulness och personlig utveckling.

Med rötterna i rock, blues, populär- och folkmusik, har Staffan i samarbetet med Kajsa öppnat upp för ett nytt musikaliskt skapande där hans yrkesskicklighet paras med en intuitiv lyhördhet för det subtila. I A Mystical Journey använder han sig av hela sin bredd och skapar ur detta ett unikt och suggestivt sound som leder lyssnaren djupt in i det mystiska fältet.

Hör ett smakprov på Staffans magiska gitarrspel! Musiken, helt improviserad, framfördes i samband med en träff för A Mystical Journey-deltagarna sommaren 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=FPUm4FpTukA